+31 6 - 222 02 465 Rob@TheSalesVibe.com Singel 22, Wijk bij Duurstede

Aanpak

Wat doet The Sales Vibe (TSV)?
TSV biedt Sales en Marketing ondersteunende diensten voor bedrijven vanuit een geïntegreerde holistische commerciële aanpak; zowel vanuit Marketing als Sales!

Wat is de visie, methode, aanpak van TSV?
TSV werkt middels het TSV Quick Scan model! Daarnaast ook gewoon heel praktisch; middels de PDCA methode (de Plan, Do, Check en Act Methodiek).

The Sales Vibe onderscheidt zich op drie belangrijke elementen:

  1. Door mijn positieve kijk op het leven “De Vibe“ en hoge energie niveau krijg ik mensen makkelijk mee en in beweging!
  2. Daarnaast heb ik te allen tijde een bijzonder scherpe focus op new business / business development!
  3. Door mijn marketingopleiding, sales werkervaring en toegang tot een netwerk van professionals kijk ik integraal naar de commerciële uitdaging van uw organisatie (holistische benadering). Dus zowel vanuit Marketing als Sales perspectief. Sales is zeker een heel belangrijk onderdeel van het commerciële proces! Echter goede marketing is ook key!

Hoe brengt TSV dat bij u in de praktijk?
Fase 1 Na een eerste kennismaking, maken we samen een heldere en goede analyse van de huidige situatie (de “IST” positie) aan de hand van de TSV Check List en het TSV Quick Scan Model. Op basis van deze analyses maken we samen een verbeterplan (de “ SOLL “ positie). Hier koppelen we direct ook een actieplan aan.

Fase 2 Hierna gaat TSV actief aan de slag (al dan niet met partner partijen) om de verbeter- en actiepunten te realiseren. In de regel duurt een dergelijk traject drie tot zes maanden.

De ervaring leert dat in zee gaan met TSV doorgaans in één jaar leidt tot minimaal 10 tot 20% meer commerciële slagkracht/omzet. In twee jaar kan dit wel oplopen tot 50%!

Nothing great was ever achieved without enthusiasm – Ralph Waldo Emerson