+31 6 - 222 02 465 Rob@TheSalesVibe.com Singel 22, Wijk bij Duurstede

Je “beliefs”! Waar sta je voor/waar ga je voor?

Onderstaande schrijvers hebben me geïnspireerd en mijn gedachtengoed sterk beïnvloed. Vele zijn een een bron van inspiratie voor iedereen die in het zakenleven actief is, wereldwijd!

Stephen R. Covey
The 7 habits of highly effective people
Met name eigenschap één (be pro active), eigenschap twee (begin with the end in mind) en eigenschap vijf (seek first to understand) zijn erg mooi! De inzichten van Covey verrijken je leven, het boek is een echte aanrader voor iedereen!
Jan Bommerez en Kees Zijtveld
Flow en de kunst van het zakendoen
Zeven vitale inzichten voor verkopers, ondernemers en managers! Wat is Flow volgens Bommerez en Zijtveld: Flow is de staat waarin de top 3% in elke discipline zicht “met gratie“ beweegt! Kortweg, de optimale staat van ervaring. Volgens Roy Martine (Arts en zevenvoudig wereld kampioen karate en auteur van 20 best sellers) kan de gemiddelde manager door het lezen en toepassen van Flow meer dan 2 ton uitsparen aan dure workshops!
Jos Burgers
In zijn goed leesbare boeken, trainingen en workshops krijg je nieuwe inzichten over klantgerichtheid! Het levensmotto van Jos is: “Alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug” Jos is een meester van de EYEOPENERS en houdt zijn publiek graag een spiegel voor. Humor is hierbij een heel belangrijk wapen. Evenals het gebruik van vele praktijkvoorbeelden en oneliners: "Gunnen begint met geven". In zijn goed leesbare boeken, trainingen en workshops krijg je nieuwe inzichten over klantgerichtheid! Het levensmotto van Jos is: "Alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug".
Jan van Setten
De Klantenfluisteraar en Hoe krijg ik ze zover
Jan is een top spreker, entertrainer en schrijver van meerdere management best sellers. Zijn motto is “Het leven is verwarrend eenvoudig “. Jan schrijft met veel flair en Rotterdamse humor en geeft altijd vele praktische tips en inzichten (niet lullen maar poetsen). Op zijn site en you tube staan ook verschillende leuke en inspirerende verhalen!
Remco Claassen
Verbaal meesterschap
Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. Zijn boek Verbaal Meesterschap is een echte aanrader, praktisch geschreven (helder, no nonsense met humor) … “Het ultieme handboek voor alle mensen die gehoord willen worden“. Berthold Gunster (bestsellerauteur en toptrainer) noemt Remco de Nederlandse Anthony Robbins (maar dan met meer humor).
Robert B. Cialidine
Invloed - De zes geheimen van het overtuigen
Deze klassieker / internationale bestseller mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. De auteur ging hiervoor drie jaar “undercover “bij autodealers, fondsenwervers, reclamemakers en telemarketeers. Hier ontdekte hij dat het geheim van succesvol overtuigen in zes eenvoudige principes schuilt: wederkerigheid, consistentie, social bewijs, sympathie, autoriteit en schaarste.
Mark Verhees
De Vibe: Stap in je geluksmodus
Mark heeft in 2016 dit prachtig boek geschreven over de kracht van Positief denken en handelen. Gelukkige mensen zijn gezonder, leven langer en gunnen gul. Ze zijn creatiever, energieker en succesvoller! de Vibe deelt de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie, geeft praktische toepassingen en vertelt het persoonlijke succes en verdriet van Mark Favoriete quote van Mark: “Alles wat je aandacht geeft groeit“!