+31 6 - 222 02 465 Rob@TheSalesVibe.com Singel 22, Wijk bij Duurstede

Partner partijen

TSV maakt gebruik van een divers netwerk van relaties in de wereld van marketing, communicatie en sales. Hierdoor gaan flexibiliteit en continuïteit hand in hand. Onder een aantal partijen waar TSV mee samenwerkt. Deze kunnen op maat worden ingeschakeld, afhankelijk van de aard van de opdracht en vraag die er ligt.

Marketing- en communicatiepartners:

ID Est Communicatie – Joost J. den Haan – Website
Communicatiestrategie voor positionering, reputatie en organisatie.
ID Est Communicatie helpt u het woord bij de daad te voegen.

ProSpex – Maxim Spek – Website
Visie: ProSpex is een creatief specialist in B2B-leadgeneratie. Wij geloven dat verkoop het resultaat is van een relatie. Voldoende vertrouwen tot het besluit zaken te gaan doen ontstaat na gemiddeld 7 tot 9 relevante contactmomenten …

Zonzijde Communicatiepartners – Luc de Bruyn – Website
Creatieve, integrale communicatie-oplossingen voor uw organisatievraagstuk en/of -doelstellingen. Advies, creatie en realisatie voor in- en externe communicatie. Concept/copy en design voor o.a. huisstijlen, (e-)magazines, folders, websites en alle overige denkbare en nog niet bedachte on- en offline media en middelen.

A1 Management – Maarten Toet – Website
In een wereld die continu in beweging is wil ik er voor zorgen dat mensen en organisaties de aansluiting niet missen.
Ik doe dit als interimmanager tijdens veranderingstrajecten op het gebied van marketing, data en techniek, als coach van individuen en teams en als accelerator van idee- en business ontwikkeling.

Sales partners:

Vendito – Website
Vendito is een praktisch en resultaat gericht trainings- en coachingbureau dat bedrijven helpt om de vaardigheden van sales mensen te optimaliseren en hands on mee te werken aan een winnende commerciële organisatie! In de aanpak van Vendito worden de theorie en praktijk van de klant volledig met elkaar gecombineerd.

Jan van Setten – Website
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering.
Als er iemand je commerciële team eens goed een spiegel voor kan houden, is het Jan wel.

Een quote van Jan uit de categorie “Verwarrend Eenvoudig”; “Besteed je verkoop uit aan degene die dat het beste kunnen; je klanten!”

Roel Gerritsen – Red Fox Blue – Website
Roel is een zeer ervaren hands on sales trainer die vanuit een praktische invalshoek naar de commerciële dag dagelijkse praktijk, heerlijk om mee samen te werken, hij zet je te allen tijde aan het denken en op scherp.