+31 6 - 222 02 465 Rob@TheSalesVibe.com Singel 22, Wijk bij Duurstede

Referenties – Wat zeggen anderen over Rob?

Rob is een écht sales dier, een geboren netwerker en heeft de gunfactor. Als salesmanager is Rob zeer energiek en kan zijn team op een goede, plezierige wijze motiveren om bovengemiddelde prestaties te leveren. Hij kan ook zorgen voor nieuw elan in een sales team. Rob leidt zijn team niet alleen, hij is zelf ook het liefst buiten bij klanten om zelf te verkopen. Dan doet hij graag een stapje extra, om de klant echt te verrassen met creatieve en vaak slimme -en haalbare- crossmediale voorstellen. Daarmee ontwikkelt Rob ook new business. En last but not least: klanten gunnen Rob ook hun opdracht.
Henk Scheenstra
COO Sanoma Nederland / CEO Sanoma België
Rob ken ik als een betrokken en gedreven man met een groot hart voor goede doelen en - in ons geval - kinderen in Nederland die met armoede te maken hebben. Hij heeft diverse goede leads aangereikt in het bedrijfsleven, voortdurend ogen en oren open voor haakjes richting MVO, gezorgd voor verbindingen met andere organisaties en is een hele prettige man in de omgang. Zakelijk gezien is Rob, populair gezegd: 'een bijtertje', met aandacht voor- en een brede kijk op uiteenlopende wensen en belangen.
Jen Wezendonk
CEO Nationaal Fonds Kinderhulp
Rob is een uiterst productieve netwerker. Iemand die de zeldzame gave heeft om met respect en oog voor alle belangen verbanden te leggen tussen mensen en organisaties.Hij ziet kansen en relevante connecties en weet die om te zetten in concrete resultaten. Resultaten met een herkenbare meerwaarde voor álle partijen. Samenwerken met Rob is een feestje...met rendement!
Thijs Verhees
Entrepreneur en Venture Capitalist
Rob Lucassen is al enige tijd als sponsor-ambassadeur verbonden aan het goede doel Villa Pardoes. In zijn grote netwerk brengt hij regelmatig op een creatieve doch zorgvuldige wijze de belangen van Villa Pardoes onder de aandacht. Dit heeft al menigmaal geleid tot o.a. extra media- aandacht en sponsorbijdragen voor Villa Pardoes. In het persoonlijk contact is Rob altijd uitermate plezierig en recht door zee. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! Hij is punctueel en komt vervolgens ook al zijn afspraken na. Kortom, een vent die je kunt vertrouwen! Villa Pardoes hoopt nog lang van zijn diensten en contacten gebruik te kunnen blijven maken.
Peter Persoon
Directeur Villa Pardoes
Rob is an experienced and driven sales manager, really open to innovation and creative solutions. He showed great interest to attain the best actionable results for his clients engaged in magazine advertising. He is really nice to work with, connects well with clients and has high esteem as to integrity and loyalty.
Marc Stubbe
Multi Ondernemer
Rob is zowel een mens gerichte als resultaatgerichte salesmanager die zijn team ontwikkelt langs Plan Do Check Act. Hij begrijpt als geen ander dat je door Hart en Hard te combineren; meer uit mensen en een team haalt. Ik heb Rob enkele jaren mogen ondersteunen om meer uit zijn team te halen. Het is een prettige vent om mee samen te werken.
Roel Gerritsen
Zelfstandig trainer en Partner Red Fox Blue
Rob Lucassen heeft samen met mij het port folio van de tv-magazines van Bindinc uitgebreid van vier naar negen Specials. Ik heb bijzonder plezierig met hem gewerkt. Rob valt op door zijn loyaliteit en deskundigheid op zijn vakgebied. Een echte sparringpartner. Hij opereert met vertrouwen en haalt het beste uit zijn mensen naar boven. Van Rob zijn kaliber zouden er meer van moeten zijn binnen uitgeverijen!
Antoinette Vrisekoop
Coach en interim Sales Kanon
Rob is een buitengewoon fijne manager om mee te werken. Hij weet duidelijk wat hij wil en geeft ook op een positieve wijze leiding aan zijn personeel. Met zakelijk inzicht weet hij creatieve ingevingen, commerciële plannen in goede banen te leiden met als resultaat meer omzet. Dit alles vergezeld van een goed gevoel voor humor. Samengevat: een top manager!
Stijntje Bruijn
Interim Sales Kanon

Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships – Michael Jordan